📸 Matteo Jorgenson showt nieuw Podium Jacket Visma | LaB, EF Education-Easypost kiest voor retroshirt in de Ronde Wielrennen
Wielrennen

📸 Matteo Jorgenson showt nieuw Podium Jacket Visma | LaB, EF Education-Easypost kiest voor retroshirt in de Ronde

📸 Matteo Jorgenson showt nieuw Podium Jacket Visma | LaB, EF Education-Easypost kiest voor retroshirt in de Ronde

Zondag staat met de Ronde van Vlaanderen een tweede Wielermonument van het seizoen op het menu. Op Pasen willen sommige teams er op hun paasbest uitzien en maakten sommigen van de gelegenheid gebruik om een nieuw truitje of jasje te showen.

Het fegeplaagde Visma | Lease a Bike brengt een speciale jas op de markt, een zogeheten Podium Jacket. Vooraan zijn duidelijk de initialen 'VL' in het knalgeel te elzen, terwijl er vanachter een bijzonder slogan staat: 'Ride like a swarm, sting like a bee''. De jasjes zijn echter limited edition, dus wie er eentje op de kop wil tikken, zal van snelle huize moeten zijn.

Lees verder onder promovideo.

EF Education-EasyPost met retroshirt in de Ronde

EF Education-EasyPost is al jaar en dag de meester in het ontwerp van speciale shirts. Meestal voor een grote ronde pakken ze uit met een nieuw exemplaar, maar ook dit jaar zit de zowel de mannelijke als de vrouwelijke Amerikaanse formatie ook tijdens de Ronde van Vlaanderen in het nieuw. Alberto Bettiol en Michael Valgren zullen zondag in de truitjes van kledingsponsor Rapha te zien, dat zijn twintigste verjaardag viert. Het roze wordt grotendeels achterwege gelaten en maakt plaats voor veel grijs . In het midden van het shirt loopt een dikke witte verticale streep, waar de naam en de shirtsponsor op vermeld staan. De roze kleur vinden we enkel op de helm en een heel klein beetje op het shirt terug.

Bekijk hieronder de promovideo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws