🎥 Mike Teunissen showt zijn skills op de crossfiets, maar wordt enkele dagen later wel (succesvol) geopereerd Wielrennen
Wielrennen

🎥 Mike Teunissen showt zijn skills op de crossfiets, maar wordt enkele dagen later wel (succesvol) geopereerd

🎥 Mike Teunissen showt zijn skills op de crossfiets, maar wordt enkele dagen later wel (succesvol) geopereerd

Het kan snel verkeren als wielrenner. Een paar dagen geleden publiceerde Intermarché-Circus-Wanty nog een video van Mike Teunissen op een crossfiets, in het bos. Vrijdagavond meldt zijn ploeg een ander nieuwtje: Teunissen heeft een operatie ondergaan aan zijn gebroken sleutelbeen die hij onlangs opliep tijdens training.

Op de eerste gedeelde video showt de voormalig wereldkampioen veldrijden bij de beloften zijn skills, die hij klaarblijkelijk nog niet is verleerd. Onder aanmoedigen komt hij maar net een steil klimmetje boven.

Drie dagen later meldt zijn Belgische ploeg dat de Nederlander een sleutelbeenbreuk heeft opgelopen tijdens training en daar op 16 november aan is geopereerd. Tevens meldt de ploeg dat het geen invloed zal hebben op zijn programma voor seizoen 2024. Hoe Teunissen precies zijn sleutelbeen heeft gebroken, is niet bekend.

'Ik heb in mijn carrière heel wat ontweken, maar daar gaat mijn operatievrije sleutelbeen. Grote dank aan de medische staf van Intermarché-Circus-Wanty en alle mensen van AZ Herentals voor de goede zorgen', tweette Teunissen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws