🎥 Molano komt met hersenschudding en gebroken teen nog goed weg na harde aanrijding tijdens training Wielrennen
Wielrennen

🎥 Molano komt met hersenschudding en gebroken teen nog goed weg na harde aanrijding tijdens training

🎥 Molano komt met hersenschudding en gebroken teen nog goed weg na harde aanrijding tijdens training

Juan Sebastián Molano zien we dit voorjaar niet meer terug in koers. De Colombiaan van UAE Team Emirates liep vrijdag tijdens een training in Vlaanderen onder meer een gebroken teen en een hersenschudding op. De beelden van de crash tonen aan dat hij daar nog heel goed mee is weggekomen.

Molano zien we op een video van links een weg afdalen, als plots een auto midden op de weg naar links wil. Molano gaat veel te hard en knalt - buiten het beeld van de camera - op de op dat moment stilstaande auto. Het enige wat we voorbij zien vliegen is de fiets van de Colombiaan.

UAE Team Emirates meldt in een persbericht dat de sprinter meerdere blessures heeft opgelopen, waarvan de gebroken teen en hersenschudding hem sowieso enkele weken langs de kant houden. Molano was dit jaar juist zo op dreef. Hij won een rit in de UAE Tour en was ook in de Grand Prix de Denain de sterkste. In Bredene-Koksijde en Brugge-De Panne toonde hij zich ijzersterk met klasseringen in de top tien.

Video: Molano aangereden door auto in Vlaanderen


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws