Movistar kondigt vlak voor Tour de France contractverlenging Enric Mas aan Wielrennen
Wielrennen

Movistar kondigt vlak voor Tour de France contractverlenging Enric Mas aan

Movistar kondigt vlak voor Tour de France contractverlenging Enric Mas aan

Enric Mas zal minimaal tot en met 2025 de kleuren verdedigen van Team Movistar. De kopman in de Tour de France wil de komende jaren voor een eindoverwinning in een grote ronde gaan.

Mas moet de komende jaren het uithangbord worden van de Spaanse ploeg, waar Alejandro Valverde er na dit jaar mee stopt. 'Dit was een gemakkelijke beslissing, aangezien het al heel lang duidelijk voor mij is dat ik bij deze ploeg wil blijven. We hebben een geweldige groep mensen die er alles uithalen voor mij'.'

De man van Mallorca is blij met het vertrouwen dat hij krijgt na een lastig voorjaar. 'Ik heb enkele gecompliceerde maanden achter de rug, met incidenten in Tirreno-Adriatico, de Ronde van het Baskenland en de Dauphiné. Zodoende heb ik niet het beste van mijzelf kunnen laten zien, maar zo is het lezen.'

'Ik trek naar de Tour met goede bedoelingen en wil de komende jaren voor podiumplaatsen in de drie grote rondes. Of, waarom niet, een eindzege in één van de grote rondes?', vraagt Mas zich hardop af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws