Na Armstrong komt ook UIlrich met documentaireserie; vanaf 2023 op Amazon Prime Video te zien Wielrennen
Wielrennen

Na Armstrong komt ook UIlrich met documentaireserie; vanaf 2023 op Amazon Prime Video te zien

Na Armstrong komt ook UIlrich met documentaireserie; vanaf 2023 op Amazon Prime Video te zien

In navolging van Lance Armstrong krijgt ook Jan Ullrich een eigen documentaireserie. Niet bij ESPN (waar de docu Lance verscheen), maar op Amazon Prime Video. De vierdelige serie is vanaf 2023 beschikbaar, meldt de streamingsdienst in een verklaring.

Recent was er al een documentaire over Ullrich te zien bij de Duitse omroep ARD, maar daar werkte de Tour de France-winnaar van 1997 zelf niet aan mee. In de documentaire op Amazon komt hij uiteraard wel aan het woord. 'De laatste tijd is er veel over mij gerapporteerd, zowel positief als negatief. Nu is het tijd voor mij om mijn verhaal te vertellen, het hele verhaal van hoe ik van jager naar prooi ben gegaan.'

De Duitser wil het publiek meenemen op een reis door zijn leven, waarin zijn tegenslagen uitgebreid aan bod komen. Na het abrupte einde van zijn loopbaan in 2006 raakte Der Jan aan lager wal, maar inmiddels gaat het weer stukken beter met hem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws