Na EF doet nu ook UAE een duit van het in het zakje richting Visma | LaB: 'Een hele lange dag in controlroom!' Wielrennen
Wielrennen

Na EF doet nu ook UAE een duit van het in het zakje richting Visma | LaB: 'Een hele lange dag in controlroom!'

Na EF doet nu ook UAE een duit van het in het zakje richting Visma | LaB: 'Een hele lange dag in controlroom!'

De derde Touretappe is nog niet bepaald een hele verheffende. En dus is er voldoende tijd voor wat humor onderweg. Daar heeft UAE Team Emirates althans de tijd voor genomen. De ploeg van gele trui Tadej Pogacar bracht - met een knipoog - wat tegengas in de 'controlroom' discussie rondom Visma | Lease a Bike. Die ploeg, bekend om de technische snufjes, kwam vlak voor de Tour in het nieuws met een nieuwe data-wagen.

De UCI en ASO besloten vlak voor de start van de Tour deze wagen geen accreditatie te geven. EF Education-EasyPost kwam zondag al met een grappend berichtje op X. 'Hey Visma, wat vinden jullie van onze control room?', schreef de Amerikaanse ploeg bij een foto van een van de werknemers op het tapijt in een Italiaans hotel.

Nu gaat ook de belangrijkste concurrent van de Nederlandse ploeg, UAE, grappend te werk. De ploeg toont een video van een leeuwtje met een zonnebril, een trofee bij het uitreiken van het geel van Pogacar gisteren, dat druk typend achter een laptopscherm zit. 'Drukke dag zo, vanuit de control room!' Een leuk verwijzing naar de wagen van Visma | Lease a Bike, alsmede een comment bij de langzame dag van vandaag, waar natuurlijk helemaal geen controlroom voor nodig lijkt te zijn...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws