Noorse media: 'Kristoff kiest ondanks driejarige aanbieding van Intermarché voor Uno-X' Wielrennen
Wielrennen

Noorse media: 'Kristoff kiest ondanks driejarige aanbieding van Intermarché voor Uno-X'

Noorse media: 'Kristoff kiest ondanks driejarige aanbieding van Intermarché voor Uno-X'

Als we het doorgaans betrouwbare Noorse medium TV2 mogen geloven, komt Alexander Kristoff vanaf volgend jaar uit voor Uno-X. De sprinter zou een aanbieding van zijn huidige ploeg Intermarché-Wanty-Gobert naast zich neer hebben gelegd.

Kristoffs grootste eis voor een nieuw contract zou een driejarige verbintenis zijn, die hij bij zowel Intermarché-Wanty-Gobert en Uno-X voorgeschoteld kreeg. Ook enkele Franse ploegen vochten mee om zijn handtekening, maar die lijkt dus in eigen land gezet te worden.

Uno-X hengelde afgelopen jaar ook al naar zijn diensten, maar toen koos Kristoff voor de Belgische ploeg. Daar tekende hij voor één jaar en dat leverde onder meer zeges in de Scheldeprijs op. Kristoff zal ook als sprintkopman van de ploeg naar de Tour de France trekken.

Komst Kristoff nieuwe stap voor Uno-X

De komst van Kristoff zou de grootste inkomende transfer van Uno-X zijn. Momenteel zijn Tobias Halland Johannessen en Rasmus Tiller de kopmannen van de formatie. Met Kristoff hoopt Uno-X op nog meer uitnodigingen voor grote wedstrijden.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws