Onley kan niet wedijveren in slotrit Tour Down Under: 'Teleurgesteld, maar dat is over paar uur wellicht anders' Wielrennen
Wielrennen

Onley kan niet wedijveren in slotrit Tour Down Under: 'Teleurgesteld, maar dat is over paar uur wellicht anders'

Onley kan niet wedijveren in slotrit Tour Down Under: 'Teleurgesteld, maar dat is over paar uur wellicht anders'

Oscar Onley (dsm-firmenich PostNL) ging de slotrit van de Tour Down Under op gelijke voet in met Stephen Williams (Israel-Premier Tech), maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in zijn rivaal. 'Voor nu baal ik daarvan, maar over een paar uur is dat wellicht anders.'

'Ik voel me vrij leeg', stelde de Schot in Nederlandse dienst bovenop Mount Lofty. 'Ik werd gelost in de finale, dus daar ben ik teleurgesteld over. Maar het is wat het is. Misschien dat ik over een paar uur blij ben met die etappeoverwinning van zaterdag, maar op dit moment overheerst de teleurstelling', laat hij weten na afloop van de slotrit.

Onley neemt positieve aspecten van Tour Down Under mee naar toekomst

'Het is een mooie kans geweest om deze week als kopman te rijden, daar heb ik veel van geleerd', probeert Onley het positieve mee te nemen. 'Die druk en dergelijke kan ik weer meenemen naar de toekomst, maar voor nu moet ik Stevie Williams feliciteren. Hij rijdt de hele week al heel sterk en hij verdient deze eindzege duidelijk na alles wat hij heeft laten zien.

Onley zelf eindigde als vierde in het algemeen klassement, daar Jhonatan Narváez en Isaac del Toro nog over hem heen wipten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws