Pidcock en Ganna klaar om te koersen bij gehavend INEOS in Dwars door Vlaanderen Wielrennen
Wielrennen

Pidcock en Ganna klaar om te koersen bij gehavend INEOS in Dwars door Vlaanderen

Pidcock en Ganna klaar om te koersen bij gehavend INEOS in Dwars door Vlaanderen

INEOS Grenadiers staat met zeven potentiële kanshebbers aan de start van Dwars door Vlaanderen. De Britse ploeg presenteert onder meer Tom Pidcock in de line-up voor de Belgische semi-klassieker, maar ook Filippo Ganna is na een voortijdig vertrek uit Gent-Wevelgem klaar om weer te koersen.

Tom Pidcock zag een goed begin van zijn voorjaar, met onder meer een overwinning in Strade Bianche, in rook opgaan na het oplopen van een hersenschudding. Waar hij in Gent-Wevelgem nog geen groen licht kreeg om aan de start te verschijnen, is dat woensdag in Roeselare wel het geval.

Ganna viel afgelopen zondag in Gent-Wevelgem uit na een vroege val. Zijn team communiceerde eerder al dat het relatief oké gaat, maar dat wordt dus nu bevestigd met een plek in de wedstrijdselectie.

Naast Ganna was ook Michal Kwiatkowski een van de slachtoffers van een val in Gent-Wevelgem. De Pool stapte net als Ganna ook uit koers, maar is in tegenstelling tot Ganna niet van de partij in Dwars door Vlaanderen.

Selectie INEOS Grenadiers Dwars door Vlaanderen 2023

Filippo Ganna

Kim Heiduk
Jhonatan Narváez
Tom Pidcock
Magnus Sheffield
Connor Swift
Ben Turner

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws