Pieters zet volgende stap: 'Goede hoop dat Amy mooie resultaten en verbeteringen kan laten zien' Wielrennen
Wielrennen

Pieters zet volgende stap: 'Goede hoop dat Amy mooie resultaten en verbeteringen kan laten zien'

Pieters zet volgende stap: 'Goede hoop dat Amy mooie resultaten en verbeteringen kan laten zien'

Amy Pieters heeft een volgende stap gezet in haar herstel, zo wordt gemeld via haar officiële website. De 31-jarige Nederlandse liep afgelopen winter na een trainingsongeluk hersenschade op, waardoor ze bezig is aan een lang traject om te verbeteren.

'Amy is na haar ontslag uit het ziekenhuis in Den Haag overgebracht naar het PZC in Dordrecht. Hier heeft ze goede en liefdevolle zorg gehad. Samen met Amy heeft men hier hard gewerkt om door te mogen stromen naar het Daan Theeuwes Centrum. Dit doel is nu bereikt! Wij danken PZC hiervoor en zijn blij dat Amy samen met hen dit doel heeft kunnen bereiken', zo valt te lezen.

Het Daan Theeuwes Centrum is een plek waar 'intensieve neurorevalidatie' wordt verzorgd. 'Daar zal Amy nog harder en gerichter verder gaan werken aan haar herstel. Wij hebben goede hoop dat Amy hier ook mooie resultaten en verbeteringen kan laten zien.'

Financiële steun helpt familie Pieters enorm

De familie van Pieters doet er alles aan om het haar in de weekeinden zo goed als mogelijk te verzorgen. Er zijn met dank aan het inzamelen van geld meerdere hulpmiddelen ter plekke, zoals een speciaal bed, een stoel, een bedligt en een wandelrolstoel. 'Wij proberen hiermee haar oude leven zo normaal mogelijk aan te kleden. Amy lacht en is blij als zij weer thuis is. Dit is voor ons, en zeker ook voor Amy een zeer fijne ervaring.'

8 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws