Poels moest CataloniĆ« verlaten op virtuele zesde plek: 'Had een noodstop nodig šŸ’©' Wielrennen
Wielrennen

Poels moest CataloniĆ« verlaten op virtuele zesde plek: 'Had een noodstop nodig šŸ’©'

Poels moest CataloniĆ« verlaten op virtuele zesde plek: 'Had een noodstop nodig šŸ’©'

Een flinke domper voor Wout Poels in de slotrit van de Ronde van Cataloniƫ. De Nederlander stond op plek zes bij het ingaan van de slotrit, maar kreeg maagproblemen en kon de wedstrijd niet uitrijden.

'Jammer genoeg kon ik de Ronde van CataloniĆ« niet uitrijden', begint Poels op zijn social media. 'Al voor de start had ik wat maagproblemen en na de eerste klim moest ik een noodstop maken langs de weg šŸ’©šŸ˜ž', gaat hij verder. Een Dumoulintje dus, refererend naar de Giro van 2017.

Poels blijft echter positief, zoals we hem kennen. 'Ik ben blij met hoe de rest van de week is gegaan, vooral de twee aankomsten bergop ging het goed. Het belangrijkste is echter dat Sonny Colbrelli goed aan het herstellen is, we gaan hem snel terug zien in het peloton!' Colbrelli, ploeggenoot van Poels bij Bahrain Victorious, kreeg na de openingsrit een hartstilstand. De oorzaak daarvan is nog niet achterhaald, maar het gaat naar omstandigheden goed met de Italiaan.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws