Poels moet Bilbao aan podiumplek helpen in UAE Tour; Bauhaus voor sprints namens Bahrain Victorious Wielrennen
Wielrennen

Poels moet Bilbao aan podiumplek helpen in UAE Tour; Bauhaus voor sprints namens Bahrain Victorious

Poels moet Bilbao aan podiumplek helpen in UAE Tour; Bauhaus voor sprints namens Bahrain Victorious

Bahrain Victorious heeft de ploeg voor de aankomende UAE Tour rond. Kopman is Pello Bilbao, die dit seizoen al goede uitslagen reed in de Tour Down Under en Ronde van Valencia. Ook Wout Poels doet mee.

Ploegleider Neil Stephens doet zijn zegje over zijn zeven mannen. 'We hebben een goede mix van ervaren renners en jonge coureurs. Bilbao is de leider van het team, hij wil opnieuw op het podium eindigen en zal daarbij bergop ondersteund worden door Poels.'

Met Phil Bauhaus heeft de ploeg ook een andere ritwinnaar van de Tour Down Under bij. 'Phil heeft een exceptionele start van het jaar gehad en zal hier ook zijn kans mogen gaan. Nikias Arndt zal zijn lead-out zijn, die als nieuwkomer ook goed gepresteerd heeft in Australië.'

'Tot slot beschikken we met Matevz Govekar, Fran Miholjevic en Johan Price-Pejtersen over drie jonge jongens die Bilbao goed kunnen ondersteunen. Met de ploegentijdrit zijn de hardrijdkwaliteiten van Fran en Johan cruciaal in de strijd om het klassement', sluit Stephens af.

Selectie Bahrain Victorious 2023

Wout Poels
Pello Bilbao
Phil Bauhaus
Nikias Arndt
Matevz Govekar
Fran Miholjevic
Johan Price-Pejtsersen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws