🎥 Pogacar laat zich lekker gaan in Colombia, rammend op de fiets en schurend op de dansvloer Wielrennen
Wielrennen

🎥 Pogacar laat zich lekker gaan in Colombia, rammend op de fiets en schurend op de dansvloer

🎥 Pogacar laat zich lekker gaan in Colombia, rammend op de fiets en schurend op de dansvloer

Tadej Pogacar heeft vakantie en dat mag de hele wereld weten. De jonge Sloveen vertrok een week geleden met zijn verloofde Urska Zigart naar Colombia, waar hij sindsdien in de watten wordt gelegd door Rigoberto Urán en zijn landgenoten. Op social media kunnen we lekker meegenieten van de gekke capriolen van Pogi.

Pogacar en Zigart landden op 4 november in Bogota, Colombia. Urán, die daar zijn El Giro de Rigo organiseert, kwam zelf naar het vliegveld om de tweevoudig Tourwinnaar op te pikken. In Colombia kreeg Pogacar al snel een hoed op z'n hoofd en werd hij ondergedompeld in het Colombiaanse leven. Hij moest tijdens een gezellige dansavond mee het podium op en liet zien over soepele heupen te beschikken.

Motard kan Pogacar niet lossen

Op zondag 6 november werd dan echt de grote toertocht georganiseerd, met Urán, Zigart en Pogacar aan het vertrek. Pogacar liet even zien dat hij de snelheid - ondanks dat hij na zijn gewonnen Ronde van Lombardije niet meer koerste - nog steeds in de benen heeft, door op het wiel te springen van een motard. Die gooide de snelheid eens goed de lucht in, maar slaagde er niet in om Pogacar te lossen. Uiteindelijk hield de alleskunner het dan maar zelf voor gezien.

Pogacar gooit voetjes van de vloer op Colombiaans dansfeest

Daarmee zijn we er nog niet, want Pogacar en de hele meute gingen op zondagavond door en wel op een Colombiaans dansfeest. Dit keer koos de Sloveen - aangemoedigd door de mensen om hem heen - voor een meer gedurfde move op de lekkere Colombiaanse beats. Zo ging hij al schurend de nacht tegemoet, haha! Het is nog niet het laatste wat we zien van Pogacar dit jaar, want hij zegde al zijn deelname toe aan virtueel FIFA-toernooi op 15 december. Ook daar zien we ongetwijfeld nog beelden van terug.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws