Evenepoel plaagt imponerende Pogacar op Instagram: 'Stop met winnen, dankjewel' Wielrennen
Wielrennen

Evenepoel plaagt imponerende Pogacar op Instagram: 'Stop met winnen, dankjewel'

Evenepoel plaagt imponerende Pogacar op Instagram: 'Stop met winnen, dankjewel'

Er lijkt in 2023 voorlopig geen maat te staan op Tadej Pogacar. De superster van UAE Team Emirates opende zijn seizoen met een solo-overwinning in de Jaén Paraiso Interior. Vervolgens schreef de veelzijdige Sloveen ook drie van de eerste vier etappes in de Ruta del Sol op zijn naam. Reden genoeg voor Remco Evenepoel om onder een Instagrambericht van de Sloveen van zich te laten horen, zij het op ludieke wijze.

Pogacar postte na de vierde rit van de Ruta del Sol, waarin hij met een verschroeiende aanval in de ultieme slotfase Enric Mas naar de tweede plaats verwees, een foto op Instagram. 'Overwinning nummer vijftig. Ik ben trots om mijn vijftigste overwinning hier en met deze groep te boeken. Bravo jongens', luidde het bijschrift.

Evenepoel, die al jaren wordt gezien als de man die het Pogacar in de nabije toekomst wel eens lastig zou kunnen maken, reageerde op speelse wijze. 'Stop met winnen, dankjewel', was de reactie van de Belg van Soudal-Quick Step. Pogacar kon het op zijn beurt weer niet laten om te reageren op Evenepoel. 'Het is nu jouw beurt', luidde het devies van de tweevoudig Tourwinnaar aan de huidig wereldkampioen.

Evenepoel plaagt imponerende Pogacar op Instagram: 'Stop met winnen, dankjewel'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws