🎥 Schitterende beelden: Ploegleiders Impey en Bewley zo blij als kinderen na eindzege Stephen Williams in Down Under Wielrennen
Wielrennen

🎥 Schitterende beelden: Ploegleiders Impey en Bewley zo blij als kinderen na eindzege Stephen Williams in Down Under

🎥 Schitterende beelden: Ploegleiders Impey en Bewley zo blij als kinderen na eindzege Stephen Williams in Down Under

Stephen Williams kroonde zich zondagnacht tot eindwinnaar in de Tour Down Under. De renner van Israel-Premier Tech versloeg onder andere Bart Lemmen in een sprint op Mount Lofty en stelde zo ook zijn leiderstrui veilig. Ploegleiders Daryl Impey en Sam Bewley hadden in de ploegauto een on board-camera. Zodoende zijn zij in de zenuwslopende laatste minuten van de zesde etappe gefilmd. Beide ploegleiders lieten hun emoties de vrije loop toen bekend werd dat hun pupil er met de zege vandoor ging.

Het gebeurt niet iedere maand dat de relatief kleine ploeg een overwinning boekt in de WorldTour, laat laat staan een zege in een eindklassement. De zege van Williams werd groots gevierd in de auto en dit leverde schitterende beelden op, die te zien zijn op X. Eerst zien we Impey en Bewley onwetend en vol verwachting én (wan)hoop in de auto zitten, wachtend op het nieuws vanaf de finish: 'Did we win boys, did we win?' Als eenmaal duidelijk wordt dat dit nieuws zeer positief is, gaan de beide heren als kinderen uit hun dak. Luid toeterend rijdt Impey vervolgens richting de mixed zone.

Check de beelden hieronder! Waarschuwing: het taalgebruik is niet altijd van het meest nette niveau...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws