Richard Carapaz maakt in Italië zijn Europese debuut voor EF Education-EasyPost Wielrennen
Wielrennen

Richard Carapaz maakt in Italië zijn Europese debuut voor EF Education-EasyPost

Richard Carapaz maakt in Italië zijn Europese debuut voor EF Education-EasyPost

In de Italiaanse klassieker Milaan-Turijn gaat Richard Carapaz voor het eerst op Europese bodem uitkomen voor zijn nieuwe ploeg EF Education-EasyPost. Dat maakte het Amerikaanse team bekend via de sociale media. Het wordt zijn eerste koers sinds het nationale kampioenschap van zijn vaderland Ecuador.

Of we daar Carapaz ook in het roze gaan zien, zoals zijn nieuwe team op Twitter beweert, is nog maar de vraag. Carapaz won in januari namelijk al de Ecuadoraanse wegtitel, dus is de verwachting dat hij in een ander truitje aan de start zal staan dan het gebruikelijke roze.

In Milaan-Turijn krijgt Carapaz gezelschap van zijn teamgenoten Alberto Bettiol, Stefan de Bod, James Shaw, Jens Keukeleire, Lukasz Wisniowski en de Nederlander Marijn van den Berg. Die laatste zal hoogstwaarschijnlijk de vooruitgeschoven man zijn, gezien zijn rappe benen in de verwachte massasprint.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws