Rigoberto Urán kondigt afscheid aan: Colombiaan zwaait af na Olympische Spelen in Parijs Wielrennen
Wielrennen

Rigoberto Urán kondigt afscheid aan: Colombiaan zwaait af na Olympische Spelen in Parijs

Rigoberto Urán kondigt afscheid aan: Colombiaan zwaait af na Olympische Spelen in Parijs

Rigoberto Urán gaat zijn laatste seizoen in. De Colombiaan van EF Education-EasyPost heeft bekend gemaakt dat hij na de Olympische Spelen in Parijs van volgend jaar zal stoppen als professional.

Dat liet de 36-jarige klimmer weten terwijl hij een bezoek bracht aan de voetbalclub Atletico Nacional, in zijn thuisland. 'Ik ga door tot volgend jaar, we gaan naar de Olympische Spelen en dat is het', zei Urán in het bijzijn van meerdere Colombiaanse media. De wegwedstrijd voor mannen tijdens de Spelen in Parijs wordt verreden op zaterdag 3 augustus.

Eerst zal Uran, in Colombia een soort halfgod, een andere halfgod ontvangen. Uran heeft voor de Giro del Rigo (12 november) een publiekstrekker uitgenodigd, in de naam van Wout van Aert. 'Welkom maat', slingerde Urán medio oktober de wereld in bij de aankondiging van de komst van Van Aert naar zijn evenement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws