Roxanne Bertels, vriendin van Van der Poel, bezorgde Philipsen en vriendin Melanie mooi moment na Sanremo-zege Wielrennen
Wielrennen

Roxanne Bertels, vriendin van Van der Poel, bezorgde Philipsen en vriendin Melanie mooi moment na Sanremo-zege

Roxanne Bertels, vriendin van Van der Poel, bezorgde Philipsen en vriendin Melanie mooi moment na Sanremo-zege

Jasper Philipsen won zaterdag Milaan-Sanremo en dat zorgde natuurlijk voor blijdschap in zijn directe omgeving. Zo ook bij vriendin Melanie Peetermans, die er niet bij was in Italië door verplichtingen in België. Gelukkig voor haar was Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, bij de pinken met een slimme actie, zodat de twee toch samen een momentje konden genieten van de monumentale overwinning van de renner van Alpecin-Deceuninck.

Bij de Vlaamse radiozender MNM deed de partner van Philipsen haar verhaal. Doordat ze als immo-makelaar werkt en er zaterdag een openhuizendag werd georganiseerd, was ze niet in Sanremo. 'Mijn collega en ik hebben toch even de livestream opgezet. Zo hebben we de wedstrijd een klein beetje kunnen volgen', stelt ze.

Nadat haar vriend mede door de goede hulp van Van der Poel Milaan-Sanremo op zijn naam had geschreven, bleek ook de vriendin van de Nederlander over een goede helpende hand te beschikken. Met Melanie op de FaceTime rende ze naar Philipsen toe, wat ook op beeld te zien was. 'Roxanne facetimede mij meteen na de zege. Ze kroop tussen het mierennest van journalisten om ons toch dat moment te gunnen', aldus Peetermans, die daar vanzelfsprekend heel blij mee was. 'Ik ben haar daar super dankbaar voor.'

Philipsen keek Milaan-Sanremo-finale met vriendin terug

Veel tijd om na te genieten is er nog niet geweest, daar Philipsen woensdag met de Classic Brugge-De Panne al zijn volgende grote afspraak heeft. 'Toen we thuiskwamen van Zaventem, hebben we de laatste 30 kilometer samen opnieuw bekeken. Dat was grappig. Jasper wist perfect wat er ging gebeuren, maar ik niet. Hij heeft toen uitgelegd hoe hij dat moment beleefd heeft. Dat was supertof. In tegenstelling tot de Tour heeft Jasper nu geen rustperiode. Hij is opnieuw superhard aan het werken en gezond aan het eten voor de komende doelen', zegt de trotse vriendin van de Belgische winnaar van Milaan-Sanremo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws