Soudal Quick-Step rekent met Ballerini (Omloop) en Jakobsen (Kuurne) op ex-winnaars in Openingsweekend Wielrennen
Wielrennen

Soudal Quick-Step rekent met Ballerini (Omloop) en Jakobsen (Kuurne) op ex-winnaars in Openingsweekend

Soudal Quick-Step rekent met Ballerini (Omloop) en Jakobsen (Kuurne) op ex-winnaars in Openingsweekend

Soudal Quick-Step heeft de selecties voor het aankomende Openingsweekend rond. De ploeg van Patrick Lefevere rekent met Davide Ballerini (Omloop Het Nieuwsblad) en Fabio Jakobsen (Kuurne-Brussel-Kuurne) op twee oud-winnaars.

'Het Openingsweekend is één van de meest speciale momenten van het seizoen', laat ploegleider Wilfried Peeters weten. 'We ontmoeten de geweldige Belgische fans en mogen de geweldige atmosfeer van de klassiekers ervaren. En, niet te vergeten, het is eindelijk tijd voor de klassiekers.'

'Voor de Omloop rekenen we op Ballerini, maar ook Casper Pedersen en Florian Sénéchal behoren tot de opties die we uit kunnen spelen', ontvouwt Peeters de ambities voor zaterdag. Op zondag is Jakobsen de centrale man. 'Hij zal gemotiveerd zijn om zijn zege van afgelopen jaar te herhalen. We hopen ons opnieuw te kunnen mengen in de strijd om de zege.'

Tim Declercq en Jannik Steimle rijden enkel de Omloop, zij worden op zondag vervangen door Jakobsen en lead-out man Stan Van Tricht. Kasper Asgreen is de grote afwezige tijdens het Openingsweekend, de Deen is ziek.

Selectie Soudal Quick-Step Omloop Het Nieuwblad en Kuurne-Brussel-Kuurne

Davide Ballerini
Stan Van Tricht
Florian Sénéchal
Yves Lampaert
Casper Pedersen
Tim Declercq (alleen Omloop)
Jannik Steimle (alleen Omloop)
Fabio Jakobsen (alleen Kuurne)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws