Sprinterscarrousel bij Deceuninck? Cimolai en Viviani gelinkt aan Wolfpack Wielrennen
Wielrennen

Sprinterscarrousel bij Deceuninck? Cimolai en Viviani gelinkt aan Wolfpack

Sprinterscarrousel bij Deceuninck? Cimolai en Viviani gelinkt aan Wolfpack

Welke renners betwisten volgend jaar de sprints bij Deceuninck-Quick-Step? Als we de geruchten mogen geloven, staan er een hoop veranderingen te wachten in het sprintersgilde bij de formatie van Patrick Lefevere.

Op dit moment beschikt de Belgische equipe over een breed scala aan spurtbommen, maar volgens de gegevens van ProCyclingStats hebben deze volgend seizoen allemaal nog geen contract. Mark Cavendish praat na de Tour de France over een nieuw contract, terwijl Lefevere reeds liet weten dat Fabio Jakobsen ook op een nieuw contract kon rekenen. Van Sam Bennett was het al bekend dat hij op weg was naar de uitgang. Het lot van Davide Ballerini is nog niet bekend.

Dan heeft het team ook nog Álvaro Hodeg binnen de gelederen. Het Italiaanse medium TuttoBiciWeb weet dat de Colombiaanse sprinter in onderhandeling is met UAE Team Emirates. Dat zou eventueel ruimte overlaten in de ploeg voor nieuwe krachten en die lijkt zomaar gevonden te zijn in de vorm van Davide Cimolai. De Italiaan, op dit moment in dienst van Israel Start-Up Nation, maakt volgens hetzelfde medium kans op een verblijf bij de Belgische ploeg.

Terugkeer Viviani?

Saillant is dat er ook nog een andere spurtbom gelinkt wordt aan The Wolfpack. Het zou dan gaan om Elia Viviani, die eerder ook al voor de ploeg uitkwam in 2018 en 2019. Eerder werd hij al gekoppeld aan een mogelijke overgang naar EOLO-Kometa, maar de renners in kwestie ontkende die geruchten toen. Wel gaf hij toe enkele aanbiedingen te hebben ontvangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws