Strade Bianche-val resulteert in gebroken sleutelbeen voor INEOS Grenadiers-renner Rodríguez Wielrennen
Wielrennen

Strade Bianche-val resulteert in gebroken sleutelbeen voor INEOS Grenadiers-renner Rodríguez

Strade Bianche-val resulteert in gebroken sleutelbeen voor INEOS Grenadiers-renner Rodríguez

INEOS Grenadiers-pion Carlos Rodríguez ligt een tijdje uit de roulatie. Zijn ploeggenoot Tom Pidcock wist Strade Bianche te winnen, maar Rodríguez kon daar op dat moment niet echt van meegenieten. De klimmer c.q. klassementsrenner ging in de openingsfase van de Italiaanse klassieker onderuit. Via Twitter meldt de ongelukkige Spanjaard dat hij een sleutelbeenbreuk heeft overgehouden aan zijn crash.

'Ik wilde een goed resultaat rijden in Strade Bianche. Helaas kon ik door een valpartij, die ook zorgde voor een gesloten sleutelbeen, niet finishen. Gelukkig wist Tom de race te winnen en doet het achteraf niet zo veel pijn', luidt het bijschrift van zijn tweet. Er heerst nog enige onzekerheid over wanneer Rodríguez weer een rugnummer kan gaan opspelden. De nummer vijf van de meest recente Ronde van Lombardije hoopt sowieso in goede gezondheid en conditie aan de start van de Tour de France te verschijnen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws