Team DSM rekent op Kragh Andersen in Milaan-Sanremo; geen Degenkolb, Bol en Dainese Wielrennen
Wielrennen

Team DSM rekent op Kragh Andersen in Milaan-Sanremo; geen Degenkolb, Bol en Dainese

Team DSM rekent op Kragh Andersen in Milaan-Sanremo; geen Degenkolb, Bol en Dainese

Team DSM heeft als eerste ploeg haar ploeg voor Milaan-Sanremo bekendgemaakt. De Nederlandse formatie rekent op Søren Kragh Andersen, de man die vorig jaar de finale kleurde met Jasper Stuyven. Ex-winnaar John Degenkolb was beoogd, maar is ziek. Hij wordt vervangen door Chris Hamilton.

Kragh Andersen is alvast goed in vorm, getuige zijn vijfde plek in de loodzware slotrit van Parijs-Nice. Degenkolb heeft tot dusver niet zo heel veel laten zien dit jaar, maar de Duitser gaf al aan dat de topvorm aanstaande is. Nico Denz, Kevin Vermaerke, Nils Eekhoff, Joris Nieuwenhuis en Andreas Leknessund maken de selectie van Team DSM compleet.

Ploegleider Matt Winston kijkt alvast uit naar La Primavera. 'Het is de langste race van het jaar, dus als team moeten we energie proberen te sparen voor de Cipressa en Poggio. We hebben een sterke, gemotiveerde ploeg en kunnen verschillende kaarten uitspelen.'

Twee van de sprinters, Cees Bol en Alberto Dainese, zijn er niet bij in Milaan-Sanremo. Bol zal zich richten op Nokere Koerse (woensdag) en de Bredene Koksijde Classic (vrijdag) in België, terwijl Dainese uitgespeeld wordt in Milaan-Turijn.

Selectie Team DSM Milaan-Sanremo 2022

Søren Kragh Andersen
Chris Hamilton
Nico Denz
Nils Eekhoff
Andreas Leknessund
Joris Nieuwenhuis
Kevin Vermaerke


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws