Thomas na nieuwe valpartij: 'Ik moet iets fout gedaan hebben in een vorig leven' Wielrennen
Wielrennen

Thomas na nieuwe valpartij: 'Ik moet iets fout gedaan hebben in een vorig leven'

Thomas na nieuwe valpartij: 'Ik moet iets fout gedaan hebben in een vorig leven'

Wie in karma gelooft, gaat toch vraagtekens stellen bij wat Geraint Thomas allemaal in het leven gedaan heeft, of zoals hij zelf doet: in een vorig leven. Op zijn twitterpagina reageert hij op zijn nieuwe valpartij.

Ondanks de pech die de Brit geniet de laatste maanden, heeft hij zijn gevoel voor humor niet verloren. 'Het gaat goed met me, bedankt voor alle berichten. Ik denk dat ik iets slechts gedaan heb in een vorig leven. Het was een rare valpartij, Tao (Geoghegan Hart, red.) verloor zijn wiel en viel vlak voor me. Ik kon nergens heen, behalve naar de grond dan...'

Zijn valpartij weerhield Thomas er niet van zijn ploeggenoot Richard Carapaz te feliciteren met zijn gouden plak. 'Ik had niet blijer kunnen zijn voor Richard Carapaz. Om op het podium te eindigen in de Tour en dan een week later het goud te winnen is simpelweg geweldig. Geniet ervan, koning van Ecuador!', zo besluit Thomas zijn tweets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws