Tim Wellens heeft exact een maand na Ronde van Vlaanderen-crash training hervat Wielrennen
Wielrennen

Tim Wellens heeft exact een maand na Ronde van Vlaanderen-crash training hervat

Tim Wellens heeft exact een maand na Ronde van Vlaanderen-crash training hervat

Tim Wellens heeft één maand na zijn val in de Ronde van Vlaanderen zijn trainingen kunnen hervatten, meldt de Belg via zijn sociale media. De coureur van UAE-Team Emirates was in De Ronde het grootste slachtoffer van de door Filip Maciejuk veroorzaakte massacrash.

Op Facebook laat Wellens weten dat hij weer lekker kan fietsen. 'Ik ben blij om weer in volle trainingsmodus op de fiets te zitten', liet hij dinsdag, exact één maand na zijn crash in de Ronde van Vlaanderen, weten bij een foto van hemzelf in het zonnetje.

De Belg brak in de Hoogmis zijn sleutelbeen op meerdere plaatsen en zag vanuit zijn zetel kopman Tadej Pogacar in Luik-Bastenaken-Luik eveneens tegen de grond gaan. De Sloveen brak zijn pols.

Wellens zal normaal gesproken zijn rentree maken in de Ronde van Zwitserland, die 11 juni van start gaat in Einsiedeln. Hij is ook nog in de race voor een plekje in de Ronde van Frankrijk-selectie van UAE-Team Emirates.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws