Tolhoek heeft zin in nieuw avontuur: 'Gevoel zegt dat ik juiste beslissing heb gemaakt' Wielrennen
Wielrennen

Tolhoek heeft zin in nieuw avontuur: 'Gevoel zegt dat ik juiste beslissing heb gemaakt'

Tolhoek heeft zin in nieuw avontuur: 'Gevoel zegt dat ik juiste beslissing heb gemaakt'

Antwan Tolhoek kijkt al uit naar het volgende wielerseizoen, waarin hij zijn gele Jumbo-trui verruilt voor het tenue van Trek-Segafredo. 'Mijn gevoel zegt dat ik de juiste beslissing heb gemaakt', zo laat de renner uit Yerseke weten.

Tolhoek ging deze maand voor het eerst met zijn nieuwe ploeg op trainingskamp en dat was best even spannend. Dat vertelt hij tegenover Omroep Zeeland: 'Ik was toch even uit mijn comfortzone, maar mijn gevoel zegt dat ik de juiste beslissing heb gemaakt. Ik kijk heel erg uit naar het komende seizoen.' Volgens hem was het het juiste moment om van ploeg te wisselen.

Tolhoek mikt op deelname Tour de France

Bij Trek-Segafredo hoopt Tolhoek zich te kunnen gaan richten op de Tour de France. Al beseft hij dat er op de weg richting de Franse grote ronde nog een boel kan gebeuren. 'Ik ga mijn best doen om daar mee te doen en daar hopelijk mee te strijden voor dagsucces', laat hij weten. 'Het gevoel is goed. Dus laat maar komen!'

De eerste wedstrijd van Tolhoek in het shirt van Trek-Segafredo is de Étoile de Bessèges, die vanaf 2 februari verreden wordt. Later die maand staat ook nog de UAE Tour op het programma van de coureur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws