Toppers geveld: Vollering stapt uit Simac Ladies Tour, Pidcock mist 'zijn' ritten in Tour of Britain Wielrennen
Wielrennen

Toppers geveld: Vollering stapt uit Simac Ladies Tour, Pidcock mist 'zijn' ritten in Tour of Britain

Toppers geveld: Vollering stapt uit Simac Ladies Tour, Pidcock mist 'zijn' ritten in Tour of Britain

Het einde van het seizoen nadert en dan worden rensters en renners vaak het slachtoffer van ziekte. Demi Vollering mist het laatste weekeinde van de Simac Ladies Tour met een verkoudheid, terwijl Tom Pidcock de Tour of Britain verlaat met zadelpijn.

Vollering mist zodoende ritten in de Simac Ladies Tour die haar het beste liggen, in Valkenburg en rondom Arnhem. 'Demi voelde zich de afgelopen dagen al niet lekker, maar heeft toch proberen door te zetten. Nu ze ziek is, is rust nemen echter de enige keuze', stelt ploegleider Danny Stam, die met Lotte Kopecky de wedstrijdleidster in de ploeg heeft.

Pidcock mist laatste weekeinde in eigen land

Pidcock kan het dan weer niet opnemen tegen Wout van Aert in het slotweekeinde van de Tour of Britain. INEOS Grenadiers communiceert dat de Brit al de hele week last van zadelpijn heeft en erg teleurgesteld is, maar 'opgeven de enige optie' was. Met Carlos Rodríguez en Magnus Sheffield hebben ze nog twee pionnen in de ploeg die mee kunnen doen om de ritten door de heuvels.

Zowel de Simac Ladies Tour als Tour of Britain eindigt zondag. Met Kopecky en Van Aert staat er in beide koersen een Belg aan de leiding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws