Tratnik niet de enige Giro-renner die is aangereden op training: ook Tusveld en Molard onderuitgegaan Wielrennen
Wielrennen

Tratnik niet de enige Giro-renner die is aangereden op training: ook Tusveld en Molard onderuitgegaan

Tratnik niet de enige Giro-renner die is aangereden op training: ook Tusveld en Molard onderuitgegaan

Als gevolg van een aanrijding op training moest Jan Tratnik verstek laten gaan voor de Giro d'Italia. De 33-jarige Sloveen van Jumbo-Visma blijkt echter niet de enige die in de dagen voorafgaand aan de Italiaanse rittenkoers onderuit is gegaan na een botsing met een auto. Team DSM-renner Martijn Tusveld en Groupama-FDJ-pion Rudy Molard ondervonden hetzelfde lot als Tratnik, al kwam de deelname van Tusveld en Molard niet in het gedrang.

'Proberen te herstellen na een harde botsing met een auto twee dagen geleden... maar ik heb het geluk dat ik mag starten in mijn zevende grote ronde!', zo luidt het bijschrift van de meest recente Instagrampost van Tusveld, die vorig jaar nog vijfde wist te worden in een Giro-etappe.

Röntgenfoto's wezen uit dat Molard van start kon gaan 

Ook Molard, die in deze Giro hoopt kopman Thibaut Pinot in het hooggebergte zo lang mogelijk bij te staan, bleef niet gevrijwaard van een botsing tijdens een trainings- en verkenningsritje. 'Rudy Molard is vrijdag tijdens de training aangereden door een voertuig. Röntgenfoto's hebben bevestigd dat hij kan starten in de Giro d'Italia', slingerde zijn broodheer via Twitter de wereld in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws