Trotse Vingegaard strooit met lof richting ploeggenoten, maar had stiekem op grotere kloof met Pogacar gehoopt Wielrennen
Wielrennen

Trotse Vingegaard strooit met lof richting ploeggenoten, maar had stiekem op grotere kloof met Pogacar gehoopt

Trotse Vingegaard strooit met lof richting ploeggenoten, maar had stiekem op grotere kloof met Pogacar gehoopt

Jonas Vingegaard en zijn Jumbo-Visma wisten dinsdag op mooie wijze de ploegentijdrit in Parijs-Nice naar zich toe te trekken. De sterke Deen sprak na afloop zijn lof uit over zijn ploeggenoten.

Met Jan Tratnik, Nathan Van Hooydonck, Rohan Dennis, Edoardo Affini, Tobias Foss en Olav Kooij beschikte Jumbo-Visma over een zeer sterke ploeg. 'Het is geweldig om zoveel sterke mannen te hebben. We zijn heel blij met deze zege, dus ik wil de ploeg bedanken', strooit Vingegaard met lof.

'We trainen er niet zo heel veel op, maar richting deze koers hebben we dat wel een paar keer gedaan', ging Vingegaard verder in het flashinterview. 'We hebben goed werk afgeleverd, want we waren heel snel en het verliep soepel', aldus de Tourwinnaar, die stiekem wel op een grotere kloof met concurrent Tadej Pogacar had gehoopt. Die finishte slechts 23 seconden minder snel.

'We staan er goed voor, maar we hadden gehoopt meer voorsprong te nemen. Maar uiteindelijk zijn we heel blij met de uitkomst', sloot Vingegaard af. 'We trekken nu de bergen in en dan gaan we zien wie de sterkse is.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws