Update | De Lie is lead-out De Buyst voorlopig kwijt, INEOS Grenadiers moet verder zonder Turner Wielrennen
Wielrennen

Update | De Lie is lead-out De Buyst voorlopig kwijt, INEOS Grenadiers moet verder zonder Turner

Update | De Lie is lead-out De Buyst voorlopig kwijt, INEOS Grenadiers moet verder zonder Turner

Ben Turner (INEOS Grenadiers), toch één van de interessante renners dit voorjaar, kwam in de door Dylan van Baarle gewonnen Omloop Het Nieuwsblad al vroeg ten val. De Engelsman lag met Michael Schär (AG2R Citroën Team) op de grond en moest opgeven. Na onderzoek blijkt dat Turner voorlopig uit de roulatie ligt. Ook Jasper De Buyst crashte en kan voorlopig niet koersen.

INEOS Grenadiers meldt namelijk op Twitter dat Turner een breukje in zijn linkerelleboog heeft opgelopen. De 23-jarige Turner kan door zijn opgelopen blessure zondag niet deelnemen aan Kuurne-Brussel-Kuurne. Het is nog niet duidelijk hoe lang het duurt alvorens de Engelsman terugkeert in het peloton. Ook Schär moest opgeven, maar AG2R Citroën Team heeft nog niets gemeld over zijn kwetsuren.

De Buyst ook gehavend uit Omloop

Lotto-Dstny maakte later op de avond bekend dat ook Jasper de Buyst lelijke blessures heeft opgelopen in de Omloop. De Belg kwam ten val en liep daarbij een gebroken neus en een hersenschudding op. Door het wegvallen van De Buyst mist Arnaud De Lie morgen een belangrijke pion in zijn sprinttrein voor Kuurne-Brussel-Kuurne. Frederik Frison is de vervanger van De Buyst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws