Update | O'Connor slaat ook Parijs-Nice over; Naesen en Dewulf wel present bij AG2R Citroën Wielrennen
Wielrennen

Update | O'Connor slaat ook Parijs-Nice over; Naesen en Dewulf wel present bij AG2R Citroën

Update | O'Connor slaat ook Parijs-Nice over; Naesen en Dewulf wel present bij AG2R Citroën

(23 februari) Minder nieuws voor AG2R Citroën Team en Ben O'Connor: de Australiër heeft de griep te pakken en zal komend weekeinde niet aan de start verschijnen van de Faun Ardeche Classic en Faun Drome Classic.

Voor zijn team is de absentie van O'Connor ongetwijfeld een kleine tik, daar de Aussie normaal gesproken van start zou gaan als klassementsman in de voor die ploeg zo belangrijke Parijs-Nice. O'Connor, in 2021 vierde in de Tour de France, eindigde enkele weken geleden al als zesde in de Tour Down Under. Voor de Franse eendagswedstrijden van komend weekeinde wordt hij niet vervangen door een ploeggenoot.

Update - 2 maart 2023 (11.00 uur): O'Connor mist Parijs-Nice

Ben O'Connor zal komende week ook niet te zien zijn in Parijs-Nice. De Australiër is niet present in de selectie van AG2R Citroën voor de Franse rittenkoers. Oliver Naesen en Stan Dewulf krijgen op die manier iets meer kansen voor eigen succes.

Selectie AG2R Citroën Team Parijs-Nice 2023

Clement Bérthet
Mickael Chërel
Stan Dewulf
Dorian Godon
Oliver Naesen
Aurélien Paret-Peintre
Larry Warbasse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws