Update | Schade lijkt mee te vallen bij Pidcock na val in Tirreno-Adriatico, Brit heeft vooral schaafwonden Wielrennen
Wielrennen

Update | Schade lijkt mee te vallen bij Pidcock na val in Tirreno-Adriatico, Brit heeft vooral schaafwonden

Update | Schade lijkt mee te vallen bij Pidcock na val in Tirreno-Adriatico, Brit heeft vooral schaafwonden

Tom Pidcock heeft het einde van de Tirreno-Adriatico niet gehaald. De Brit viel in de slotetappe en gaf er meteen de brui aan. Hoe het met de ster van INEOS Grenadiers is, is op het moment van schrijven niet bekend.

Het was voor Pidcock niet de eerste crash van deze Tirreno. De winnaar van Strade Bianche 2023 lag er eerder deze week al bij toen Wout van Aert hem van z'n fiets reed. Beide heren konden toen door, zonder al te veel erg. Pidcock toonde zich zaterdag nog met goede benen, door negende te worden in de loodzware zesde etappe.

Update - 12 maart 2023 (17.30 uur): Pidcock heeft vooral veel schaafwonden overgehouden aan valpartij

Een paar uur na de valpartij kwam INEOS Grenadiers via Twitter met een update over de fysieke gesteldheid van hun wereldster. Pidcock is in de teambus behandeld door de dienstdoende dokter en de schade lijkt mee te vallen bij de 23-jarige Brit, daar hij met name schaafwonden heeft overgehouden aan de crash. De komende dagen wordt hij nog wel verder onderzocht. Op het eerste gezicht kunnen Pidcock-fans dus opgelucht ademhalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws