Update II | Tóch geen Kragh Andersen in Ronde van Vlaanderen; Deen niet fit genoeg Wielrennen
Wielrennen

Update II | Tóch geen Kragh Andersen in Ronde van Vlaanderen; Deen niet fit genoeg

Update II | Tóch geen Kragh Andersen in Ronde van Vlaanderen; Deen niet fit genoeg

(28 maart 2022) Team DSM wil deze week scoren in Vlaanderen met Søren Kragh Andersen en John Degenkolb. De Nederlandse ploeg heeft de wind dit voorjaar nog niet in de zeilen.

Degenkolb moet zondag in de Hoogmis de man zijn namens Team DSM. 'We willen met de ploeg John goed afzetten, zodat hij de laatste honderd kilometer de finale kan rijden. Het wordt het ultieme gevecht', verklaart ploegleider Phil West. Degenkolb kwam tot dusver niet verder een 27e plek in Gent-Wevelgem dit voorjaar.

Update - 2 april 2022 (09.40 uur): Team DSM brengt Kragh Andersen toch aan de start

Team DSM heeft zaterdag voor een verrassing gezorgd door Søren Kragh Andersen toch aan de start te brengen van de Ronde van Vlaanderen. De Deen zou zich eigenlijk volledig richten op de Ardennenklassiekers, maar vervangt nu de toch niet fitte Nils Eekhoff in de Hoogmis. Eekhoff kampt met de naweeën van een hersenschudding in Parijs-Nice.

Ook Nico Denz en Casper Pedersen worden vervangen daags voor de klassieker. Nikias Arndt en Niklas Märkl komen in hun plaats.

Update II - 3 april 2022(09.10 uur): Toch geen Kragh Andersen in Vlaanderen

Slecht nieuws voor Søren Kragh Andersen. De Deen kan tóch niet van start gaan in de Ronde van Vlaanderen. Dat communiceert zijn ploeg Team DSM ruim een uur voorafgaand aan de start van de Hoogmis. Kragh Andersen is niet fit genoeg om te starten en richt zich nu op zijn herstel, zodat zijn komende doelen niet in gevaar komen.

Selectie Team DSM Ronde van Vlaanderen 2022

John Degenkolb
Nikias Arndt
Søren Kragh Andersen
Niklas Märkl
Joris Nieuwenhuis
Casper Pedersen
Kevin Vermaerke


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws