Update | Tratnik reageert op transfergeruchten over Jumbo-Visma: 'Wachten tot na de Giro' Wielrennen
Wielrennen

Update | Tratnik reageert op transfergeruchten over Jumbo-Visma: 'Wachten tot na de Giro'

Update | Tratnik reageert op transfergeruchten over Jumbo-Visma: 'Wachten tot na de Giro'

(12 april 2022) Het zou zomaar kunnen dat Jumbo-Visma volgend jaar beschikt over Jan Tratnik binnen de gelederen. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Het Nieuwsblad is de Nederlandse ploeg 'in ver gevorderde onderhandelingen' met het management van de Sloveense coureur.

Tratnik heeft momenteel nog een contract bij Bahrain Victorious tot het einde van dit jaar. De Sloveen zou volgens de krant op wens van Primoz Roglic bij de ploeg gehaald worden. De klassementsrenner van de Nederlandse formatie is een landgenoot van Tratnik en de twee zouden goed met elkaar overweg kunnen.

Een eventuele overstap van Tratnik zou wederom een mooie versterking betekenen voor Jumbo-Visma. De hardrijder finishte dit klassiekerseizoen al top tien in Milaan-Sanremo en Dwars door Vlaanderen. Ook in de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race kwam hij goed voor de dag. In beide wedstrijden eindigde hij als twaalfde.

Update - 22 april 2022 (10.15 uur): Tratnik weet niet van Jumbo-Visma

Jan Tratnik heeft gereageerd op de transfergeruchten over een overstap naar Jumbo-Visma. De Sloveen van Bahrain Victorious vertelt aan het Sloveense MMC dat hij van niets weet. 'Het medium dat dit naar buiten heeft gebracht, weet blijkbaar meer dan ik. Ik heb mezelf voorgenomen te wachten met aanbiedingen tot na de Giro d'Italia. Ik heb al te vaak te snel een contract getekend. Ik rijd dit seizoen voor Bahrain Victorious en daar wil ik het maximale uithalen. Een contractverlenging is namelijk ook niet uitgesloten.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws