Valentijnsdag bevestigt: Axel Merckx (50) heeft relatie met Dygert (26), Van Baarle en Ferrand-Prevot samen Wielrennen
Wielrennen

Valentijnsdag bevestigt: Axel Merckx (50) heeft relatie met Dygert (26), Van Baarle en Ferrand-Prevot samen

Valentijnsdag bevestigt: Axel Merckx (50) heeft relatie met Dygert (26), Van Baarle en Ferrand-Prevot samen

Valentijnsdag is achter de rug en op de dag van de liefde is het altijd leuk om te kijken wie elkaar nu precies gevonden hebben de afgelopen tijd. Axel Merckx en Dylan van Baarle speelden bijvoorbeeld open kaart over hun nieuwe liefdes.

Merckx, inmiddels vijftig jaar oud, blijkt een relatie te hebben met de Amerikaanse Chloé Dygert. De 26-jarige oud-wereldkampioene zagen we na haar dramatische crash bij het WK in 2020 nooit meer in topvorm, maar het is fijn om te zien dat ze na een lange revalidatie de liefde heeft gevonden. Merckx is al eens getrouwd geweest met triatlete Jodi Cross, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Uit dat huwelijk heeft de zoon van Eddy Merckx twee dochters.

Ook Dylan van Baarle maakte aan een hoop roddels en achterklap een einde. De Nederlander van Jumbo-Visma is verliefd op Pauline Ferrand-Prevot van INEOS Grenadiers. 'Fijne Valentijnsdag', schreef Van Baarle op 14 februari op zijn Instagram Stories.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws