Van Baarle en Jumbo-Visma lijken eruit te komen: 'Transfer zeer zeer waarschijnlijk' Wielrennen
Wielrennen

Van Baarle en Jumbo-Visma lijken eruit te komen: 'Transfer zeer zeer waarschijnlijk'

Van Baarle en Jumbo-Visma lijken eruit te komen: 'Transfer zeer zeer waarschijnlijk'

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat Dylan van Baarle vanaf 2023 in de kleuren van Jumbo-Visma rondrijdt in het peloton. Nadat eerder al geluiden klonken dat de Nederlandse ploeg in de race zou zijn om de handtekening van de coureur, doet nu ook het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport een duit in het zakje.

Volgens de Italiaanse sportkrant is de kans zeer groot dat de winnaar van Parijs-Roubaix de overstap maakt naar het team van Richard Plugge. Bij de krant zouden ze op de eerste rustdag hebben vernomen dat de transfer 'zeer zeer waarschijnlijk is', zo wordt gemeld op Twitter. Diverse bronnen zouden dit aan het medium hebben bevestigd.

Eerder werd al gemeld dat Jumbo-Visma op 'pole position' lag voor Van Baarle. Toen meldde de renner in kwestie echter nog wel in gesprek te zijn met INEOS Grenadiers. Niet bekend is of de gesprekken met zijn huidige ploeg inmiddels afgerond zijn en of andere ploegen nog in de race zijn. Ook UAE Team Emirates zou eerder interesse hebben getoond in Van Baarle.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws