Vingegaard is scherp: 'Er staat veel wind, dus we zullen op moeten letten bij de start' Wielrennen
Wielrennen

Vingegaard is scherp: 'Er staat veel wind, dus we zullen op moeten letten bij de start'

Vingegaard is scherp: 'Er staat veel wind, dus we zullen op moeten letten bij de start'

Jonas Vingegaard zal woensdag voor een eerste maal bergop de degens kruisen met de concurrentie in Parijs-Nice. In de rit naar La Loges des Gardes, waar het slecht weer is, verwacht hij echter nog niet al te veel brokken.

'Ik voel me goed. We trekken de bergen in en daar ben ik natuurlijk erg blij mee', vertelde een opgewekte Vingegaard voor de start. 'Hopelijk zijn mijn benen bergop goed.'

De Deen van Jumbo-Visma, dat dinsdag op mooie wijze de ploegentijdrit won, beaamt dat de mannen van de Nederlandse fromatie scherp moeten zijn. 'Het hangt eigenlijk een beetje van alles af. Er staat veel wind, dus we zullen op moeten letten bij de start. Als er een kans is, moeten we misschien wat proberen', doelt hij op het slechte weer in dit deel van Frankrijk.

Al bij al verwacht Vingegaard niet dat er al te veel verschil gemaakt wordt in deze etappe. 'We zullen zien wie de mogelijkheid heeft om Parijs-Nice te winnen, maar ik denk niet dat deze rit beslissend zal zijn. Ik denk dat we daarvoor de ritten in het weekend af moeten wachten, maar we gaan wel eerste tekenen zien.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws