Eenkhoorn verwacht nervositeit in Parijs-Nice: 'Zal een hectische dag worden' Wielrennen
Wielrennen

Eenkhoorn verwacht nervositeit in Parijs-Nice: 'Zal een hectische dag worden'

Eenkhoorn verwacht nervositeit in Parijs-Nice: 'Zal een hectische dag worden'

Pascal Eenkhoorn is in Parijs-Nice bezig aan zijn tweede etappekoers namens Lotto-Dstny. De Nederlander heeft zich tot dusver koest gehouden, maar hoopt op een kans in de laatste dagen van de Franse rittenkoers.

Eenkhoorn en co gingen dinsdag voluit in de ploegentijdrit. 'Ik denk dat we met onze hele ploeg een heel sterke prestatie hebben neergezet', blikte hij voor de start van de vierde rit terug bij Eurosport. 'We hebben geen klassementsrenner, maar hebben toch alles gegeven. We hadden misschien op iets meer gehoopt, maar het was een mooie dag.'

De Nederlands kampioen kwam als eerste van zijn ploeg over de meet, maar daar hoeven we verder geen conclusies aan te verbinden. 'Ik maakte het af omdat ik in het wiel van Arnaud zat. Daar hadden we op voorhand over gepraat, op die manier konden we een soort lead-out doen. Arnaud was de laatste man voor mij, dus zodoende.'

Eenkhoorn verwacht in de bergetappe van woensdag niet veel te kunnen doen. 'Er is veel wind, dus het zal een hectische dag worden. Met deze aankomst bergop en het slechte weer verwacht ik een strijd tussen de klassementsrenners. Ik spaar mij voor de komende dagen', zo vertelde hij, om uiteindelijk wel plaats te nemen in de vlucht van de dag.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws