Visma | Lease a Bike in de hoek waar de klappen vallen: Tratnik moet na crash opgeven in Gent-Wevelgem Wielrennen
Wielrennen

Visma | Lease a Bike in de hoek waar de klappen vallen: Tratnik moet na crash opgeven in Gent-Wevelgem

Visma | Lease a Bike in de hoek waar de klappen vallen: Tratnik moet na crash opgeven in Gent-Wevelgem

Visma | Lease a Bike ging als een raket in de eerste klassiekers van 2024, maar sinds de E3 Saxo Classic zit het allemaal niet mee bij de Nederlandse ploeg. Vrijdag vielen er al meerdere renners en die trend zette door in Gent-Wevelgem

Op 160 kilometer van de meet moest Jan Tratnik opgeven, nadat hij in een uiterst nerveus peloton onderuit was gegaan. Ook Daniel McLay en Gil Gelders lagen op de grond, in een fase van tien kilometer richting een cruciale doorkomst in De Moeren, waar de wind volle bak blies.

De opgave van Tratnik is de volgende dreun voor Visma | Lease a Bike, dat in de E3 al Per Strand Hagenes verloor met een gebroken neus en kopman Wout van Aert zag vallen in de finale. Na de meet ging ook Matteo Jorgenson nog tegen het asfalt. Dylan van Baarle reed verder lek en Tiesj Benoot was ook betrokken bij een crash.

Ook Narváez valt uit, Quintana crasht in Catalonië

Naast Tratnik moest ook Jhonatan Narvárez vroegtijdig opgeven in Gent-Wevelgem, nadat hij iets later tegen de grond ging namens INEOS Grenadiers. In de Ronde van Catalonië werd zondag in de laatste etappe ook gevallen door een bekende naam. Nairo Quintana lag plots plat op z'n buik namens Movistar en de Colombiaan besloot om in de auto te stappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws