Vogel bedankt Van der Poel voor deelname aan Scheldeprijs door... op zijn helm te poepen Wielrennen
Wielrennen

Vogel bedankt Van der Poel voor deelname aan Scheldeprijs door... op zijn helm te poepen

Vogel bedankt Van der Poel voor deelname aan Scheldeprijs door... op zijn helm te poepen

Mathieu van der Poel voegde last minute de Scheldeprijs toe aan zijn programma, waarvoor hij werd bedankt door... een vogel. Tijdens de koers riep de Nederlander plots 'er poept een vogel op mijn hoofd' naar Renaat Schotte op de Sporza-motor, waarna hij even bij de wagen van Alpecin-Deceuninck postvatte om de poep weg te halen met een doekje.

Van der Poel rijdt de Scheldeprijs in aanloop naar Parijs-Roubaix. 'Ik vond het in het verleden moeilijk om bezig te blijven tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Dit is voor mij een makkelijke manier om de spanning op de benen te zetten', aldus VDP, die zonder schrik van start ging. 'Dan moet je stoppen met koersen. Uiteraard zijn er altijd risico's. Maar daar denk ik niet aan.'

'Ik ben vrij goed gerecupereerd van de Ronde van Vlaanderen. Ik ben in vorm, dan herstel je ook iets makkelijker', liet hij nog weten.

Jasper Philipsen is de kopman van Alpecin-Deceuninck in de Scheldeprijs. Ook hij rijdt zondag Parijs-Roubaix.

Van der Poel veegt de vogelpoep van zijn hoofd
Van der Poel veegt de vogelpoep van zijn hoofd

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws