Wet van Murphy voor Jumbo-Visma: Vingegaard en Benoot betrokken bij nóg een valpartij Wielrennen
Wielrennen

Wet van Murphy voor Jumbo-Visma: Vingegaard en Benoot betrokken bij nóg een valpartij

Wet van Murphy voor Jumbo-Visma: Vingegaard en Benoot betrokken bij nóg een valpartij

Jonas Vingegaard is in de vijftiende etappe van de Tour de France in aanraking met het asfalt gekomen. Hij was samen met ploeggenoot Tiesj Benoot betrokken bij een crash. Iets daarvoor moest Steven Kruijswijk al noodlottig opgeven bij een andere valpartij.

Alsof alles opeens fout loopt wat er ook maar fout kan lopen: Jumbo-Visma had het voor én na de vijftiende etappe in de Franse rittenkoers zwaar te verduren. Nadat de ploeg op één dag al Primoz Roglic en Krujiswijk kwijtspeelde, kwamen tot overmaat van ramp ook nog Vingegaard en Benoot ten val. Het enige lichtpuntje hierbij is dat beide renners snel hun weg weer konden vervolgen.

Het is nog niet bekend wat de twee renners over hebben gehouden aan de val. Vingegaard oogt redelijk ongeschonden, maar Benoot heeft meer problemen. De Belg kon in tegenstelling tot zijn kopman niet direct terugkeren in het peloton.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws