šŸŽ„ Wie zit daar in de Uno-X-tas? Kopman en rittenkaper deelt op hilarische wijze sneer uit naar Tourorganisatie Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ Wie zit daar in de Uno-X-tas? Kopman en rittenkaper deelt op hilarische wijze sneer uit naar Tourorganisatie

šŸŽ„ Wie zit daar in de Uno-X-tas? Kopman en rittenkaper deelt op hilarische wijze sneer uit naar Tourorganisatie

Magnus Cort mag namens Uno-X als een van de grote namen binnen de ploeg uiteraard naar de Tour de France, en dat heeft de Deense cultheld middels een ludieke video nog eens aan de wereld laten weten. Op Instagram uploadde hij een video van een ploegtas, en je mag zelf bedenken wat erin zit...

De tas vormt voor Cort een extra 'hulpmiddel' om, in het geval de hotels in Frankrijk in comfort tegenvallen, de nacht toch nog goed door te brengen. Een hilarische video van Cort, die hiermee ook een kleine sneer uitdeelt richting de Tourorganisatie, die er toch om bekend staat niet altijd met de beste slaapplaatsen op de proppen te komen voor de renners.

In de Tour gaat Cort samen met onder anderen Alexander Kristoff en de in vorm verkerende SĆøren WƦrenskjold op jacht naar ritzeges. Cort zelf won al in 2018 en 2022 etappes in de Tour, onder meer in Carcassonne en op het vliegveld van MegĆØve in de Alpen. Voor hem liggen de kansen op succes opnieuw in de etappes in het middengebergte.

Selectie Uno-X Mobility voor de Tour de France 2024

Magnus Cort
Alexander Kristoff
SĆøren WƦrenskjold
Jonas Abrahamsen
Tobias Halland Johannessen
Johannes Kulset
Rasmus Fossum Tiller
Odd Christian Eiking

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws