Wielrennen op de Olympische Spelen | Lavreysen en Hoogland halen hun medailles op Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op de Olympische Spelen 2020 | In de Leiderstrui

Wielrennen op de Olympische Spelen | Lavreysen en Hoogland halen hun medailles op

Vrijdag 23 juli gingen in Tokio, met een jaar vertraging, dan toch eindelijk de Olympische Spelen van start. Op dit evenement zal er genoeg aandacht zijn voor de verschillende disciplines in het internationale wielrennen. In de Leiderstrui volgt het toernooi op de voet en houdt je door middel van een liveblog op de hoogte.

De Olympische Spelen hebben een magisch effect op veel sporters. In veel sporten heeft de gouden medaille de status van het hoogst haalbare doel. Je kunt erover twisten of dat in het wielrennen ook het geval is, maar dat neemt niet weg dat ook veel grote coureurs hun zinnen gezet hebben op deze plak. De naderende strijd tussen de aanwezige toppers maakt het evenement alleen maar interessanter om te volgen.

De weg, de baan, de mountainbike én de BMX: in de liveblog van In de Leiderstrui zal er voor al deze disciplines aandacht zijn. Van de belangrijkste momenten tot kleine eigenaardigheden. Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste wielerontwikkelingen uit Tokio, is dit artikel de komende paar weken je allerbeste vriend.

Wielrennen op de Olympische Spelen

Volg het wielrennen op de Olympische Spelen van Tokio in onze liveblog

Laadt de liveblog niet? Druk dan op F5 of ververs je mobiele pagina!

9 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws