Wielrennen op TV 11 maart 2021 | Tijdrit vrouwen nóg later, finales P-N en Tirreno op tv Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 11 maart 2021 | Tijdrit vrouwen nóg later, finales P-N en Tirreno op tv

Wielrennen op TV 11 maart 2021 | Tijdrit vrouwen nóg later, finales P-N en Tirreno op tv

Op woensdag was het sprinten in de Tirreno-Adriatico en klimmen in Parijs-Nice. Donderdag zijn de rollen omgedraaid en mogen de punchers in Italië zich opmaken voor een felle strijd op het einde. In Nederland rijden de vrouwen een korte tijdrit in Lauwersoog. In de Leiderstrui zocht voor u uit waar u het spektakel kan aanschouwen.

TV en tijden Parijs-Nice op 11 maart

In Parijs-Nice kunnen de renners bijkomen van de zware rit van woensdag. Er lijkt de sprinters van dienst weinig in de weg te zitten om te spurten voor de dagzege. Met bijna de hele wereldtop aan de start, is de eindsprint zeker het kijken waard. Kan Cees Bol wederom voor een verassing zorgen? Dan zal hij moeten afrekenen met mannen als Sam Bennett, Pascal Ackermann en Arnaud Démare.

De vijfde etappe van Parijs-Nice start om 11.10 uur en finisht ongeveer om 15.55 uur. Sporza zendt op Eén de etappe vanaf 14.45 uur live uit. Eurosport is er op Eurosport 2 en de Eurosport Player vanaf 14.15 uur live bij.

TV en tijden Tirreno-Adriatico op 11 maart

Bent u klaar voor een nieuwe strijd tussen de toppers uit Strade Bianche van afgelopen zaterdag? Wout van Aert en Julian Alaphilippe zullen proberen om Mathieu van der Poel dit keer wel te verslaan. Op de slotklim (7,5 km aan 3,6%) zijn zij de favorieten voor de etappezege, al zijn er meer kapers op de kust in het sterke deelnemersveld. Kan Van Aert zijn leidende positie in het klassement behouden?

De Tirreno-Adriatico is vanaf 13.30 uur live te zijn op Eurosport en de Eurosport Player. De renners starten om 11.05 uur en finishen rond 16.10 uur.

TV en tijden Healty Ageing Tour op 11 maart

In de Healty Ageing Tour moeten de vrouwen een 14,4 km lange tijdrit op Lauwersoog beslechten. Welke renster kan met voorsprong aan de laatste etappe van vrijdag beginnen? Dan moeten de rensters een flink aantal keer de VAM-berg in Drenthe over. Voor de tijdrit van donderdag lijkt oud-wereldkampioen Ellen van Dijk een gegadigde voor de winst.

De tijdrit was door de voorspelde storm verlaat naar 15.00 uur en dat werd in de middag zelfs uitgesteld naar 16.00 uur. Door de harde wind zullen de rensters op hun normale koersfiets de tijdrit rijden. De laatste renster wordt om die reden pas om 18.00 uur binnen verwacht. Normaal gesproken zendt Eurosport op de Eurosport Player de korte tijdrit live uit. Na de Tirreno-Adriatico is Eurosport er normaliter bij om de koers te herhalen, maar nu is het de vraag of ze er live bij zijn. Via www.podium.tv kun je de koers sowieso live bekijken vanaf 16.00 uur op een livestream.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws