Wielrennen op TV 12 februari 2022 | Koers op vijf fronten in evenveel landen! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 12 februari 2022 | Koers op vijf fronten in evenveel landen!

Wielrennen op TV 12 februari 2022 | Koers op vijf fronten in evenveel landen!

Help, we gaan schermen tekort komen! Zaterdag staan er maar liefst vijf (of zes, als je de vrouwen- en mannencross apart telt) wielerwedstrijden op het programma. In de Leiderstrui weet waar en hoe laat de TV/stream aan moet.

TV en tijden etappe 3 Tour of Oman 2022

We beginnen de dag in Oman, waar zaterdag de derde etappe verreden wordt. Hierin wordt er gefinisht op een lastige aankomst, waar de punchers vrij spel zullen krijgen. Leider Mark Cavendish zal zijn truitje naar alle waarschijnlijkheid weer af moeten staan na de etappe, die rond 12.30 uur Nederlandse tijd zal finishen. Onderstaand een stream van de etappe, via de organisatie.

TV en tijden etappe 3 Tour of Antalya 2022

In Turkije is het ook tijd voor rit drie, die bergop zal finishen. Bas Tietema en co rijden in de Nederlandse middag naar Termessos. De organisatie komt rond 12.30 uur met een livestream, voor de wedstrijd die rond 14.00 uur zal finishen.

TV en tijden Superprestige Gavere 2022 

Uiteraard wordt er ook gewoon gecrost, en niet zomaar een veldrit! Eén van de klassiekers van de veldritwinter, Gavere, staat op het programma. Bekend om zijn spectaculaire afdaling en een traditioneel spannende cross is dit er wel eentje die je aan het einde van de winter niet kan missen. Vanaf 13.40 uur is deze cross te zien op Play Sports en Eurosport Player, waar aansluitend de vrouwen en mannen te zien zijn. Wie er mee doen? Check onze voorbeschouwing!

TV en tijden etappe 2 Tour de la Provence 2022

In Frankrijk is het tijd voor de tweede (of derde, net zoals u wilt) etappe. Deze rit brengt het peloton naar Manosque, waar Davide Ballerini afgelopen seizoen na een prangende spurt wist af te rekenen met landgenoot Giulio Ciccone. Voor dit jaar kijken we onder meer naar de sterke INEOS-ploeg met leider Filippo Ganna, Elia Viviani en Ethan Hayter, die dan wel af zullen moeten rekenen met wereldkampioen Julian Alaphilippe. Kijken kun je vanaf 13.15 uur op de Eurosport Player, tot de finish rond 16.00 uur.

TV en tijden Vuelta a Murcia 2022

Ook in Spanje mogen de renners de fiets weer op, voor de eerste van drie eendagskoersen na elkaar. De Vuelta a Murcia moest een feestje worden voor Alejandro Valverde in zijn eigen regio, maar de fietsopa moest afmelden door coronaperikelen. Zodoende kijken we naar onder meer Diego Ulissi en Biniam Girmay, zoals je al kon lezen in onze voorbeschouwing. Eurosport Player zendt ook deze koers uit, en wel tussen 16.00 en 17.30 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws