Wielrennen op TV 13 februari 2022 | Volop vermaak met de cross en vier wegkoersen! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 13 februari 2022 | Volop vermaak met de cross en vier wegkoersen!

Wielrennen op TV 13 februari 2022 | Volop vermaak met de cross en vier wegkoersen!

Na de vele koersen van zaterdag hoeft de cross- en wielerliefhebber zich ook zondag 13 februari allesbehalve te vervelen. Onder andere het slotstuk van de X20 Trofee en een beslissende aankomst bergop in de Tour de la Provence staan op het programma. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het allemaal te zien is!

TV en tijden etappe 4 Ronde van Oman 2022

Gefinisht

TV en tijden etappe 4 Ronde van Antalya 2022

Gefinisht

TV en tijden X20 Trofee Brussel 2022

Naast de nodige wegwedstrijden kunt u zondag ook gewoon kijken naar veldrijden met de afsluiting van de X2O Trofee in Brussel. Hoewel er nog een cross moet worden verreden is het klassement bij de mannen al beslist. Aerts verzekerde zich immers recent van de eindzege in Lille. Ook bij de vrouwen lijkt de winnaar al bekend, met Lucinda Brand die een voorsprong van bijna drie minuten op Denise Betsema verdedigt.

De vrouwen beginnen om 13.45 uur aan hun cross, waarna de mannen om 15.00 uur aan de beurt zijn. U kunt het allemaal live zien bij Sporza dat de crossen vanaf 13.45 uur uitzendt op zender Eén. Een andere mogelijkheid is de Eurosport Player, waar vanaf 13.35 uur een livestream voor de vrouwencross beschikbaar komt, die voor de mannen volgt om 14.55 uur.

TV en tijden etappe 3 Tour de la Provence 2022

De Tour de la Provence wordt zondag afgesloten met de vierde etappe en die belooft spektakel. De finish ligt namelijk op de lange klim Montagne de Lure (13,4 km aan 6,5%), gemaakt voor de klimgeiten. Filippo Ganna begint de etappe als leider, maar zal normaal gesproken niet met de besten finishen. Dat ligt anders voor de nummer twee van het klassement Julian Alaphilippe. Een andere renner om in het oog te houden is Nairo Quintana.

Het peloton begint om 11.30 uur aan de slotetappe, waarna de renners rond 15.50 uur aan de finish worden verwacht. U kunt de koninginnenrit van de Tour de la Provence volgen via de Eurosport Player, waar de livestream om 13.30 uur begint.

TV en tijden Clásica de Almeria 2022

In Spanje wordt zondag de Spaanse eendagskoers Clásica de Almeria verreden. Hoewel de wedstrijd een lastige openingsfase kent, eindigt de koers doorgaans in een massasprint. Het lijkt voor sprinters als Giacomo Nizzolo, Pascal Ackermann, Alexander Kristoff en Nacer Bouhanni dan ook een ideale kans om de eerste zege van het seizoen te boeken. U kunt de finale volgen vanaf 16.30 uur bij Eurosport via Eurosport 2 en de Eurosport Player. De aankomst wordt verwacht tussen 17.23 en 17.50 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws