Wielrennen op TV 15 september 2021 | Koers in Italië, België, Slowakije en Luxemburg! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 15 september 2021 | Koers in Italië, België, Slowakije en Luxemburg!

Wielrennen op TV 15 september 2021 | Koers in Italië, België, Slowakije en Luxemburg!

Er waren even twee rustige dagen, maar woensdag 15 september is het weer volle bak koers. In Luxemburg, Italië, België en Slowakije staan een aantal mooie etappes op het programma. Wij vertellen u waar en hoe laat u moet inschakelen om alles te kunnen zien.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Luxemburg 2021

In de tweede etappe van de Ronde van Luxemburg mag er veel worden geklommen. Vooral de Cote de Eschdorf gaat in de finale een scherprechter zijn. Deze zal in de finale drie keer worden beklommen en is tevens de finishplaats. Kan Bauke Mollema nu wel João Almeida voorblijven of gaan renners als Marc Hirschi, Nairo Quintana en David Gaudu voor het hoogste treetje? De renners starten woensdag om 11.05 uur, om rond 15.30 uur te finishen. De etappe wordt vanaf 14.30 uur live uitgezonden op Eurosport en de Eurosport Player.

TV en tijden Ronde van Toscane 2021

In de eendagswedstrijd de Ronde van Toscane, ofwel de Giro della Toscane, moeten de renners 193 kilometer verteren, alvorens ze in Pontedera aankomen. Onderweg moet twee keer de Monte Serra (8,3 kilometer aan 7,2 procent) worden beklommen, waarvan de top op 28 kilometer van de finish ligt. Met Movistar Team, Astana-Premier Tech, Bahrain Victorious, INEOS Grenadiers en UAE Team Emirates staan er verschillende grote ploegen aan de start die een aantal grote renners meenemen. Denk hierbij aan Diego Ulissi, Rafał Majka, Sonny Colbrelli, Rigobero Urán, Tao Geoghegan Hart en Geraint Thomas. Eurosport 2 en de Eurosport Player doen vanaf 14.40 uur live verslag van deze wedstrijd.

TV en tijden GP de Wallonie 2021

In de GP de Wallonie staan veel sterke Belgen aan de start die een poging wagen om op het heuvelachtige parcours hun slag te slaan. De laatste zestig kilometer rond Namen zijn vooral interessant, waar de plaatselijke rondjes met twee middellange klimmen voor het nodige spektakel moeten zorgen. Kan een Greg Van Avermaet, Tim Wellens, Sep Vanmarcke of Tiesj Benoot hier toeslaan? De renners starten om 12.00 uur en finishen vermoedelijk meer dan vijf uur later rond 17.20 uur. Om de wedstrijd live te volgen kan u vanaf 15.00 uur terecht op de Eurosport Player en vanaf 16.30 uur op het hoofdkanaal van Eurosport.

TV en tijden Ronde van Slowakije

De Ronde van Slowakije begint woensdag met een zeer korte proloog. Over een vlak parcours van 1,6 kilometer mogen de snelle mannen het uitmaken voor de ritwinst. Onder anderen Deceuninck-Quick-Step, BORA-hansgrohe en Team DSM staan aan de start, naast nog vier ploegen uit de WorldTour. Op Eurosport en haar player kunt u vanaf 18.00 uur terecht voor een verslag van de wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws