Wielrennen op TV 15 september 2022 | Koers in Italië, Luxemburg en Slowakije! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 15 september 2022 | Koers in Italië, Luxemburg en Slowakije!

Wielrennen op TV 15 september 2022 | Koers in Italië, Luxemburg en Slowakije!

Donderdag 15 september is er koers op drie fronten. In de Ronde van Luxemburg wacht de renners wederom een lastige finale. Ook in de Ronde van Slowakije staan de nodige hoogtemeters op het programma. In Italië rijdt een sterk peloton de Coppa Sabatini. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u het kan volgen!

TV en tijden etappe 3 Ronde van Luxemburg 2022

Na de tweede etappe – gewonnen door Matteo Trentin – staat het peloton in de Ronde van Luxemburg wederom een lastige dag door de heuvels te wachten. De beslissing mag echter, net zoals de voorgaande dagen, op de laatste heuvels verwacht worden. De Héndelbierg (2,1 km aan 6,3 procent) en de Huelwee (1,3 km aan 8,7 procent) vormen een tweetrapsraket waar het peloton de vernieling in kan worden gereden. Na de top van de Huelwee is het nog een kleine tien kilometer naar de finish in Diekirch. Vanaf 13.45 uur kunt u het live volgen bij Eurosport op Eurosport 1 en de Eurosport Player. De finish wordt tussen 15.45 en 16.00 uur verwacht.

TV en tijden Copa Sabatini 2022

Een dag na de Giro della Toscane staat donderdag met de Coppa Sabatini de volgende Italiaanse heuvelkoers op het programma. De wedstrijd mag als lastig worden bestempeld met een plaatselijk circuit dat meerdere korte steile hellingen kent. In de finale doen de renners nog een circuit aan met enkel de finishklim. Deze is ongeveer anderhalve kilometer aan zo’n vijf procent gemiddeld. Vanaf 15.10 uur kunt u de koers via de Eurosport Player live volgen. De aankomst wordt rond 16.00 uur verwacht.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Slowakije 2022

Na een tweede zege van Ethan Vernon is de tweede etappe van de Ronde van Slowakije voor de klimmerstypes en punchers. Een groot deel van het parcours – zeker de finale – gaat op en af. Wel vallen de beklimmingen qua steilte mee. De aankomst ligt in Banska Stiavnica na een hellende strook. U kunt de tweede etappe vanaf 16.00 uur volgen bij Eurosport op Eurosport 1 en de Eurosport Player. De aankomst wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws