Wielrennen op TV 19 april 2022 | Waar ziet u slopende bergrit in Tour of the Alps? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 19 april 2022 | Waar ziet u slopende bergrit in Tour of the Alps?

Wielrennen op TV 19 april 2022 | Waar ziet u slopende bergrit in Tour of the Alps?

Dinsdag 19 april gaat de Tour of the Alps verder met de tweede etappe. Hoewel onderweg de nodige kilometers bergop op het programma staan, valt de beslissing voor de ritzege misschien in de lange afdaling in het slot van de rit. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 2 Tour of the Alps 2022

Een goede warming-up is essentieel voor de tweede etappe van de Tour of the Alps. Vanuit de start moeten de renners namelijk gelijk de Passo Rollo (20,8 km aan 5,9 procent) beklimmen. Vervolgens wacht later in de rit nog de Passo della Mendola (15,3 km aan 6,5 procent), waarna het klimwerk met een niet al te zware ongecategoriseerde klim wordt afgesloten. In het slot mogen de daalspecialisten hun kunsten vertonen in de lange afdaling richting de finish in Lana.

De renners vertrekken om 11.25 uur voor een tocht van zo’n 154 kilometer. De winnaar wordt rond 15.15 uur aan de finish verwacht. Vanaf 14.00 uur kunt u het live volgen bij Eurosport op Eurosport 1 en de Eurosport Player.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws