Wielrennen op TV 2 april 2022 | Voorproefje op de Amstel en mooie heuvelkoers in Spanje! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2 april 2022 | Voorproefje op de Amstel en mooie heuvelkoers in Spanje!

Wielrennen op TV 2 april 2022 | Voorproefje op de Amstel en mooie heuvelkoers in Spanje!

Mochten de laatste dagen richting de Ronde van Vlaanderen voor u maar langzaam verstrijken, dan brengt de laatste dag voor Vlaanderens Mooiste u wat broodnodige afleiding. Zo staan er met de Volta Limburg Classic en de GP Miguel Indurain twee vermakelijke heuvelkoersen op het programma. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden Volta Limburg Classic 2022

In Limburg staat de Volta Limburg Classic na twee jaar afwezigheid weer op het programma. De koers is altijd een slijtageslag door de Limburgse heuvels en kan met de Amstel Gold Race in het verschiet (10 april) dit jaar rekenen op enkele mooie namen. Wat te denken van Tom Dumoulin! Kan de Limburger in eigen provincie afrekenen met zijn tot op heden moeizame seizoen?

Het peloton in Limburg wordt om 12.03 uur op weg geschoten voor de Volta Limburg Classic, waarna de finisht omstreeks 16.55 uur wordt verwacht. U kunt de koers vanaf 14.30 uur live volgen op televisie bij de Limburgse regionale zender L1.

TV en tijden GP Miguel Indurain 2022

Ook in Spanje wordt zaterdag een mooie heuvelkoers verreden: de GP Miguel Indurain. Het parcours laat weinig aan de verbeelding over; het gaat van start tot finish op en af, waardoor de sterkste renners vanzelf overblijven. Helaas is titelverdediger Alejandro Valverde er niet bij. De drievoudig winnaar is ziek en laat zodoende verschiet gaan. Wel mag de organisatie rekenen op de deelname van Sergio Higuita – winnaar van de Ronde van Catalonië – João Almeida en Marc Hirschi, die sinds zijn rentree alweer de nodige indruk maakt.

Om 12.10 uur valt het startschot in Estella-Lizarra, waar rond 17.30 uur ook gefinisht wordt. Eurosport is uw vriend als het gaat om de live-uitzending van de koers. De sportzender zendt de GP Miguel Indurain vanaf 15.30 uur uit op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws