Wielrennen op TV 2 juni 2022 | Na de Giro is het opnieuw feest op de Italiaanse heuvels! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2 juni 2022 | Na de Giro is het opnieuw feest op de Italiaanse heuvels!

Wielrennen op TV 2 juni 2022 | Na de Giro is het opnieuw feest op de Italiaanse heuvels!

Na een heerlijke Giro d'Italia is het donderdag op nieuw tijd voor een koers op Italiaanse bodem: de Ronde van de Apennijnen, op zijn Italiaans de Giro dell'Appennino. Zitten we er klaar voor? In de Leiderstrui zocht voor je uit waar en hoe laat je de wedstrijd live kunt aanschouwen!

TV en tijden Giro dell'Appennino 2022

Met de Giro dell'Appennino mogen we ons gaan zitten voor een heerlijke eendagskoers over de Italiaanse heuvels. De laatste pakweg vijftien kilometer zijn echter zo goed als vlak, waardoor ook de rappe mannen zeker niet kansloos zijn. Mannen als Alessandro Covi (die onlangs nog een rit in de Giro won), Georg Zimmermann en Quinten Hermans zouden zomaar eens met een zege op zak naar huis kunnen gaan!

Gestart wordt er om 10.45 uur in het zonnige Pasturana. Daarna mogen de renners bijna tweehonderd kilometer gaan afleggen richting Genova, waar zij ergens tussen 15.40 uur en 16.10 uur zullen arriveren. Wie de finale van deze Italiaanse koers wil bekijken, heeft geluk. Rond 15.00 uur kan er namelijk ingeschakeld worden op een livestream. Mocht je toch geen tijd hebben om de live-uitzending te bekijken, dan kun je na afloop altijd nog terecht bij In de Leiderstrui voor het lezen van een uitgebreid wedstrijdverslag!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws